baadmotorer link 01

baadmotorer link 02

baadmotorer link 03

Salg af nye og brugte bådmotorer

Vi er autoriseret forhandler af Mercury, Suzuki og Evindrude og har alle 3 mærker repræsenteret i butikken. Vi har forskellige størrelser i de forskellige mærker og kan serlvfølgelig skaffe lige den størrelse du står og skal bruge.
Ovenfor er der links til vores forhandlers hjemmesider. Gå på opdagelse i et hav af muligheder indefor disse 3 mærker. Hvis du mangler en bådmotor, er det med garanti, her du finder den. Mercury, Suzuki og Evindrude er kvalitetsmærker indenfor bådmotorer - et godt og solidt valg.

Vi har ligeledes et bredt udvalg af brugte motorer. Vi har lavet service på dem, så vi er sikre på at de er i orden og står inde for at de virker.
I menuen SALG kan du se de brugte motorer vi har til salg i butikken i øjeblikket.
Det tages højde for, at der kan være viste motorer, som er solgt indenfor de sidste par dage, men endnu ikke opdateret på hjemmesiden. En god ide vil være lige at kontakte os og høre om bådmotoren stadig er til salg.

Skulle i have yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme forbi til en snak eller I kan kontakte os på telefon 75 57 20 01 eller på mail kms@km-service.dk.