• slider 1080x350 01Kolding Marine Service
  • slider 1080x350 02Kolding Marine Service
  • slider 1080x350 03Kolding Marine Service
  • slider 1080x350 04Kolding Marine Service
  • slider 1080x350 05Kolding Marine Service
  • slider 1080x350 06Kolding Marine Service

Forsidelink 01

Forsidelink 02

Forsidelink 03

Forsidelink 04

Forsidelink 05

  • Home

Salg af brugte både, bådmotorer og andet tilbehør

Hos Kolding Marine Service har vi stort set alt indenfor salg af brugte både, bådmotorer og tilbehør.
Det kan selvfølgelig være at det du lige har forelsket dig i er solgt, men ikke opdateret på hjemmesiden. Vi bestræber os på jævnligt, at få opdateret hjemmesiden, så du ikke bliver skuffet, men det kan jo smutte. En god ide vil være lige at kontakte os og høre om det stadig er til salg.

Skulle i have yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme forbi til en snak eller I kan kontakte os på telefon 75 57 20 01 eller på mail kms@km-service.dk.

Kolding Marineservice har Sydjyllands (MÅSKE) største lager i nye og brugte reservedele til påhængsmotorer - Mercury/Mariner - Johnson/Evinrude og Suzuki.

Ring og hør om vi har noget af det du mangler. Oplys serienummer på din motor, så får du den bedste hjælp.

Salg af nye og brugte bådmotorer

Vi er autoriseret forhandler af Mercury, Suzuki og Evindrude og har alle 3 mærker repræsenteret i butikken. Vi har forskellige størrelser i de forskellige mærker og kan serlvfølgelig skaffe lige den størrelse du står og skal bruge.
Ovenfor er der links til vores forhandlers hjemmesider. Gå på opdagelse i et hav af muligheder indefor disse 3 mærker. Hvis du mangler en bådmotor, er det med garanti, her du finder den. Mercury, Suzuki og Evindrude er kvalitetsmærker indenfor bådmotorer - et godt og solidt valg.

Vi har ligeledes et bredt udvalg af brugte motorer. Vi har lavet service på dem, så vi er sikre på at de er i orden og står inde for at de virker.
I menuen SALG kan du se de brugte motorer vi har til salg i butikken i øjeblikket.
Det tages højde for, at der kan være viste motorer, som er solgt indenfor de sidste par dage, men endnu ikke opdateret på hjemmesiden. En god ide vil være lige at kontakte os og høre om bådmotoren stadig er til salg.

Skulle i have yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme forbi til en snak eller I kan kontakte os på telefon 75 57 20 01 eller på mail kms@km-service.dk.

Salg af nye og brugte både

Hos Kolding Marine Service har vi stort set alt indenfor salg af nye både. Hvis vi ikke har noget hjemme kan det bestilles.

Vi har ligeledes altid et godt udbud af brugte både til salg på vores lager. I menuen SALG kan I se de både vi har til salg i øjeblikket. Det kan selvfølgelig være at den båd du lige har forelsket dig I er solgt, men ikke opdateret på hjemmesiden. Vi bestræber os på jævnligt, at få opdateret hjemmesiden, så du ikke bliver skuffet, men det kan jo smutte. En god ide vil være lige at kontakte os og høre om båden stadig er til salg.

Skulle i have yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme forbi til en snak eller I kan kontakte os på telefon 75 57 20 01 eller på mail kms@km-service.dk.

Trailerline

Trailerline har alt i tilbehør, udstyr og reservedele til din personvognstrailer.

Flere artikler ...